Otvoren konkurs Telenor fondacije pod nazivom „Zamisli sve“

0

Telenor fondacija objavila je danas otvoreni poziv za podršku društveno odgovornim projektima pod nazivom ,,Zamisli sve“, na koji se mogu prijaviti humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji. Konkurs je otvoren do 10. aprila, a prijave je potrebno poslati na fondacija@telenor.rs. Minimalna podrška pobedničkim projektima iznosiće 1.000, a maksimalna 15.000 evra.

“Kroz ovaj konkurs želimo da podržimo organizacije koje imaju ideju i jasan plan za prevazilaženje nekog društvenog izazova, ili promenu koja može da unapredi određeni segment društva. Akcenat projekata potrebno je staviti na oblasti delovanja Telenor fondacije, a to su obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umetnost i zaštita životne sredine. Uz finansijsku podršku, naša kompanija sa pobednicima konkursa gradi partnerski odnos i unosi neophodne resurse, kako bi projekti bili uspešno realizovani“, izjavila je Milica Begenišić, menadžerka Telenor fondacije.

Tema ovogodišnjeg konkursa je #ZamisliSve, kojom Telenor poziva sve zainteresovane organizacije da predlože inovativna i održiva rešenja koja za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova i stvaranje lepše budućnosti.

Ove godine Telenor fondacija ulazi u trinaestu godinu poslovanja, sa više od 200 projekata realizovanih u saradnji sa 300 partnera. Svaki projekat je, osim novčane podrške, dobio i mogućnosti korišćenja potencijala osnovne delatnosti Telenora, kao i angažovanje zaposlenih.

Share.

Leave A Reply