VeeamON Tour Belgrade 2019

0

Na ovogodišnjoj “turneji” kompanije Veeam 24. septembar bio je rezervisan za konferenciju u Beogradu, održanu u hotelu “Crowne Plaza”.  

VeeamON Tour Belgrade 2019 je bio prilika za sve posetioce da saznaju kako prava strategija upravljanja podacima i odgovarajuća tehnološka rešenja mogu podstaći rast njihovog poslovanja.

Od analize stanja na tržištu i predviđanja, preko praktičnih primera kako Veeam može pomoći klijentima da postignu bolju dostupnost podataka, do “lekcija” o prevenciji gubitka podataka, prisutni su mogli da “urone” u najnovije tehnologije i strategije za upravljanje podacima u cloudu. Konferenciju su podržali brojni sponzori, a platinum sponzorstvo preuzela je kompanija Ingram Micro, koja i sama pomaže svojim

partnerima da u praksi iskoriste sav potencijal naprednih tehnologija. Vladimir Popović, generalni direktor kompanije Ingram Micro za zemlje jugoistočne Evrope koje nisu članice EU i za Bugarsku, na konferenciji je govorio o njihovom partnerstvu sa Veeamom, a za naš časopis je kratko prokomentarisao kako samu konferenciju i njen značaj, tako i “as aService” trend, izrazivši uverenje da je budućnost u hibridnom cloudu.

Vladimir Popović

Share.

Leave A Reply