NOA uz vino i zadovoljstvo

0

U četvrtak, 21. marta u čuvenoj Vinoteci „Wine & Pleasure“ novinarima beogradskih redakcija je predstavljen  uređaj NOA F10 Pro, prvi NOA smartfon sa trostrukom zadnjom kamerom, a koji se u svojoj klasi ističe kapacitetom baterije, mogućnošću brzog punjenja, te prednjom selfi kamerom od 25MP.

Prezentacija je obuhvatatila i informacije o drugim uređajima Element serije uključujući model NOA P1 namenjen manje zahtevnim korisnicima i smartfon NOA N20 sa ekranom odnosa 19:9, FHD + rezolucijom, dvostrukom kamerom (oversampling fotografije od 65 MP), DTS zvukom, 4 GB RAM memorije i 64 GB interne memorije.

Noviteti iz NOA Core segmenta su NOA Primo 4G i NOA Vivo 4G, koji, kako smo saznali iz prve ruke, po veoma pristupačnoj ceni nude bogatstvo opcija.

Raspoloženi članova NOA tima kao i njihovi distributeri iz kompanije Avtera su posebno istakli nešto što ne mogu da se pohvale baš svi proizvođači smartphone uređaja a to je Premium Care garancija. Ona je od 15. marta dostupna svim kupcima NOA Element mobilnih telefona a Premium Care garancija je specifična po tome što su u prvih 12 meseci od kupovine uređaja obuhvaćene i nepredvidive štete uključujući i one nastale usled nepažnje korisnika.

Šta obuhvata NOA Premium Care garanciju…

NOA Premium Care pokriva širok spektar štete uključujući štetu nastalu usled pada i delovanja mehaničke sile. Oštećenja telefona koja su posledica delovanja vode ili vlage, elementarnih nepogoda, požara, prenapona ili podnapona takođe su obuhvaćene ovom garancijom.

Pravo na NOA Premium Care garanciju imaju kupci modela Element serije NOA N1, NOA N7, kao i NOA flagship modela N10, koji je zbog izuzetnog odnosa cene i kvaliteta zavredio prestižnu EISA Best Buy nagradu, kao i najnovijih modela na našem tržištu NOA N20 i NOA P1.
Kako biste ostvarili pravo na NOA Premium

Care uslugu, a koja uključuje i prioritetan servis uređaja, oštećenje telefona neophodno je prijaviti u roku od deset radnih dana putem obrasca na stranici www.noapremiumcare.com. Ukupna vrednost popravke uređaja u periodu važenja garancije (NOA Premium Care Element vrednost) jednaka je ukupnoj kupoprodajnoj ceni uređaja. To znači da uz ovaj jedinstveni tip garancije u toku njenog važenja uređaj možete servisirati više puta  (primera radi u slučaju lomljenja ekrana i oštećenja vodom) i to bez naknade ukoliko ukupna šteta ne prelazi NOA Premium Care Element vrednost. U slučaju da je šteta veća od ovog iznosa korisnik izdvaja deo sredstava za njeno otklanjanje i to samo onaj deo koji prelazi cenu uređaja.

…a šta ne?

NOA Premium Care uslugom nisu obuhvaćene memorijske kartice, naknadno kupljena dodatna oprema, sve vrste softvera, potrošna roba poput kablova, baterije i punjača, kao ni uređaji stariji od godine.

Portfolio brenda NOA u segmentu mobilnih telefona obuhvata tri serije uređaja: NOA Element, NOA Core i NOA Rugged, prepoznatljivih po izuzetnom odnosu karakteristika i cene.

Na srpskom tržištu dostupno je trenutno šest modela: NOA N10, NOA N7, NOA N1, NOA L12, NOA L11SE i NOA NEXT SE.

AI tehnologija

Svi novi modeli imaju implementiranu AI tehnologiju koja obogaćuje funkcionalnosti kamere koja u AI modu ima deset različitih načina snimanja: Portrait, Urban, Night, Gourmet, Blue Sky, Sunset, Landscape, Backlight,  Beach i Plant.

Share.

Leave A Reply