Netflix dostupan i u Srbiji

0

Dobra vest! Netflix je sada dostupan u Srbiji. Sada možete da uživate u TV emisijama i filmovima na TV-u, kompjuteru , telefonu i tabletu. Gledajte koliko god želite, kad god želite. Osim toga, bez oglasa ili reklama.

Netflix Office Interiors in Beverly Hills, CA on Friday, September 5, 2014. (Brandon Clark/ABImages)

Netflix Office Interiors in Beverly Hills, CA on Friday, September 5, 2014.
(Brandon Clark/ABImages)

Netflix je vodeća svetska internet televizijska mreža sa preko 70 miliona članova koji u preko 190 zemalja uživaju u više od 125 miliona sati televizijskih emisija i filmova dnevno, uključujući originalne serije, dokumentarne i igrane filmove. Članovi mogu da gledaju sadržaj koliko god hoće, bilo kad, bilo gde, i na skoro svakom ekranu sa internet konekcijom. Članovi mogu da  pauziraju ono što trenutno gledaju i nastave gledanje, i to sve bez reklama ili dodatnih obaveza.

Netflix 2Netflix je lansirao svoj streaming servis u 2007. godini  i od tada se proširio globalno i uspeo da obuhvati 60 zemalja; prvo u Kanadu, a zatim u Latinsku Ameriku, Evropu, Australiju, na Novi Zeland i Japan.

Netflix je dostupan na gotovo bilo kom uređaju koji ima internet konekciju, uključujući i personalne računare, tablete, smart telefone, smart televizore i igračke konzole, i automatski obezbeđuje najbolji mogući kvalitet strimovanja na osnovu dostupnog protoka. Mnogi naslovi, uključujući i Netflix originalne serije i filmovi, su dostupni u visokoj rezoluciji sa Dolbi Digital Plus 5.1 surround zvukom a neki su čak u Ultra HD 4K rezoluciji.

Ova poznata mreža daje mogućnost besplatne probe ovog servisa u trajanju od mesec dana od dana kada se korisnik registruje na www.netflix.com

Share.

Comments are closed.