Hewlett Packard konferencija Bridge to Enterprise 2015

0

Konferencija “Bridge to Enterpise 2015” će se održati 23. septembra u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Sa sloganom “IT for the New Style of Business” konferencija će okupiti najveće eksperte i lidere u oblasti informacionih tehnologija iz zemlje i sveta. Oni će predstaviti napredna Hewlett Packard rešenja koja omogućavaju kvalitetnije i brže poslovanje. Danas tehnologija brzo napreduje, važno je držati korak sa inovacijama i time pružili dodatnu vrednost Vašem poslovanju.

Konferencija će biti održana 23. Septembra u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, a teme koje će biti u fokusu ove konferencije su:

  • HP rešenja za novi stil poslovanja,
  • “Mašina”- najnapredniji i najnoviji hardveri Non-Volatile Memory (NVM),
  • Cloud – Fokus Aruba i HP vizije usmeren na spoznaju kako su dizajn i mreža optimizovani za cloud i mobilne uređaje,
  • Open Cloud je ključ – Hibrid priprema biznisa za budućnost integracijom privatnih i javnih cloud-a,
  • HP 3PAR StoreServ Storage- podrška IT transformacije koja uključuje nove fleševe srednje klase i najpristupačnije all-flash array (AFA).

Mnogobrojni eminentni stručnjaci iz ovih oblasti, ali i korisnici naprednih HP rešenja, preneće svoja iskustva i znanja kako bi prisutnim učesnicima pomogli u pronalaženju najlakšeg i najbržeg načina da se povežu i premoste različite poslovne izazove, a sve u cilju bržeg razvoja biznisa uz pomoć tehnoloških inovacija.

KONFERENCIJA

Konferencija Bridge to Enterprise 2015 pod sloganom “IT Solutions for the New Style of Business” okuplja vodeće stručnjake iz zemlje i regiona koji će predstaviti inovativna Hewlett Packard rešenja i napredne tehnologije koje omogoćavaju brži razvoj poslovanja.

POSLOVANJE

Gotovo svaki biznis zavisi od tehnologije na raznim nivoima – od istraživanja i razvoja, proizvodnje, pa sve do isporuke. Preduzeća, kako mala tako i velika, oslanjaju se na tehnološka rešenja za svoje poslovne potrebe. Na taj način tehnologija predstavlja svojevrstan most koji povezuje poslovne procese.

TEHNOLOGIJA

Tehnologija danas, više nego ikada ranije, omogućava brži razvoj poslovanja i njegovu efikasnost. Sa napretkom tehnologije ruše se i prethodno postavljene granice poslovanja.

REGISTRUJTE SE

 

Share.

Comments are closed.