Zašto je bitno da kompanije postanu Digital Enterprise

0

M&I Systems, Co. Group organizuje 27. septembra 2018. godine u Novom Sadu događaj sa temom „The Digital Enterprise“

Nije novost da se kompanije oslanjaju na tehnologiju u pogledu inovativnosti i povećanja produktivnosti ali u poslednjih nekoliko godina, brza evolucija digitalnih tehnologija, stvorila je velike mogućnosti ali i velike izazove za kompanije.

Koji su to izazovi sa kojima se susreću kompanije danas, bez obzira na njihovu veličinu ili delatnost poslovanja, na koji način je moguće automatizovati procese i omogućiti zaposlenima da svoj fokus usmere na zadatke koji zahtevaju njihovu direktnu uključenost?

M&I Systems, Co. Group 27. septembra tekuće godine organizuje u Novom Sadu jedinstveni događaj sa temom „The Digital Enterprise“ gde će se kroz niz prezentacija, prikazati kako kombinacija rešenja, tehnologija i znanja može omogućiti kompanijama da ostvare potpunu automatizaciju procesa kao i kako da poboljšaju produktivnost zaposlenih. Takođe, tim predavača će prikazati koje su to prilike i izazovi koje donosi evolucija digitalne tehnologije kao i zašto je bitno da kompanije postanu Digital Enterprise.

Agenda dešavanja:

Za prijavu na dešavanje i radi dobijanja više informacija kontaktirajte Mirjanu Laković na mirjana.lakovic@mi-system.co.rs

Share.

Comments are closed.