WeAreDevelopers Kongres – Preko 8.000 učesnika na jednom mestu

0

[one-third-first]

WeAreDevelopers kongres, na jednom mestu okuplja developere i IT stručnjake iz cele Evrope. Cilj kongresa je međusobno povezivanje developera u svrhu širenja znanja, kao i povezivanje kompanija i startupa sa najboljim IT stručnjacima. WeAreDevelopers je za tri godine postao globalni brend koji sarađuje sa velikim korporacijama poput: Microsofta, Googlea, Facebooka, IBM-a, SAP-a, Adidasa, Porschea i Informatika.

Ovogodišnji kongres će se održati kao i prethodne tri godine u Beču, a zbog velikog interesovanja se premešta u Austria Centar Vienna, prostran objekat površine 50.000 m2. Ova trodnevna konferencija osim svog zanimljivog i dinamičnog programa, za goste koji dolaze sa decom koristi besplatan program „Child Care“ gde se niz profesionalnih dadilja, u specijalnom prostoru, brine o njihovoj deci.

Osim predavanja, konferencija nudi i mesto gde developeri mogu da se upoznaju i eksperimentišu sa najnovijim izumima koji će tek izaći na tržište.

[/one-third-first]
[one-third]

Kako bi se svi gosti osećali kao kod kuće, pored oficijelnog dela kongresa, učesnici će imati obezbeđene zakuske, velike količine omiljenog napitka – kafe, te pristup raznim zabavama.

Woz, John Romero, Angie Jones i mnogi drugi…

Kao što je ranije najavljeno, WeAreDevelopers kongres, ove godine dovodi Steve Wozniaka osnivača kompanije Apple-a, računarskog pionira i izumitelja. Kao istinska ikona Silicon Valleya u proteklih 30 godina, „Woz“ je pomogao u stvaranju računarske industrije kojoj svedočimo svakodnevno. Danas je glavni naučnik kompanije za virtuelizaciju podataka – Primary Data. Između ostalog, „Woz“ je i osnivač organizacije Electronic Frontier Foundation.

Pored „Woza“, ponovo se listi predavača pridružuje John Romero. John je nagrađivani dizajner i programer igara, čiji radni portfolio uključuje 130 projekata, od kojih je 107 doživelo komercijalni uspjeh. John Romero je kreator bezvremenih hitova kao što su Wolfenstein 3D i Quake.

[/one-third]
[one-third]

Na temu razvoja sveprisutnih socijalnih mreža, predavanje će održati i Angie Jones, senior inžinjer za automatizaciju u kompaniji Twitter. Angie je učestvovala u razvoju strategija automatizacije i okvira za bezbroj softverskih proizvoda. Takođe, vrlo često prenosi svoje bogato znanje na konferencijama kroz tehnološke radionice za talentovane devojke programere – Black Girls Code.

Najpovoljnje ulaznice još uvek u opticaju

WeAreDevelopers kongres trenutno broji 46 potvrđenih govornika koje će gosti konferencije imati priliku da slušaju tokom trodnevne manifestacije.

Early Bird ulaznice po najpovoljnijoj ceni je još uvek moguće kupiti do 28. februara na zvaničnoj stranici kongresa – https://www.wearedevelopers.com/congress/?tickets=1

Startupi i druge kompanije mogu ostvariti timske popuste (pogodnost traje do 16. februara), uz kontakt WeAreDevelopers tima na sarajevo@wearedevelopers.com

[/one-third]

Share.

Comments are closed.