Veracomp postao distributer branda Jabra za Adriatics region

0

Kompanija Veracomp širi geografsku pokrivenost distribucije proizvoda marke Jabra. Osim u Poljskoj i Bugarskoj, ovi proizvodi su odsad dostupni i u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Kosovu, Albaniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Proširenjem postojećeg ugovora s kompanijom Jabra u situaciji povećane potražnje za audio i videokonferencijskim rješenjima ispunjena su očekivanja naših partnera u regionu. Prvorazredni ergonomski proizvodi koji osiguravaju vrhunsku udobnost upotrebe i visoki kvalitet zvuka važni su za produktivni rad na daljinu, sve popularniji u trenutnoj stvarnosti – Komentar je Krzysztof Grindela, direktora prodaje za region CEE, Veracomp. – Sporazum koji proizlazi iz dugogodišnje uspešne saradnje sa proizvođačem deo je Veracompove dosledno implementovane strategije razvoja distribucije u regionu i poslovne podrške koju pružaju svojim partnerima. Rešenja kompanije Jabra prodaju se putem mreže naših lokalnih entiteta u Bugarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji kao i u  Bosni i Hercegovini – dodaje.

Jabra je deo GN Grupe i jedan od vodećih, a ujedno i najbrže rastućih, proizvođača slušalica na svetu. U njihovoj se ponudi nalaze žična i bežična rešenja namenjena pojedinačnim korisnicima, ali i kancelarijama – uključujući home office i call centre. Jedan od najpopularnijih proizvoda su slušalice Evolve. Ponudu proizvoda u ovom segmentu dopunjuje handsfree rešenje Speak namijenjeno konferencijskim pozivima. Ostale djelatnosti GN Grupe uključuju proizvodnju originalnih uređaja (OEM) za veliki skup globalnih kupaca, kao što su proizvođači mobilnih telefona, stonih i prenosnih računara.

Od 2019. godine u ponudi kompanije Jabra, dostupno je i rešenje za videokonferencije – kamera Panacast koja omogućava prenos slike od 180 stepeni u 4K rezoluciji.

Share.

Leave A Reply