U trenutku štampajte i delite važne uspomene pomoću uređaja Zoemini – najmanjeg i najlakšeg Canon foto štampača

0

Oslobodite kreativnost i uživajte u personalizovanim fotografijama u bilo kom trenutku

Canon Europe je predstavio Canon Zoemini – lagani prenosni foto štampač džepnog formata sa tehnologijom ZINK (zero ink, bez tinte. Canon Zoemini se sa lakoćom povezuje sa aplikacijom Canon Mini Print putem opcije Bluetooth radi trenutnog štampanja fotografija i slika sa društvenih mreža u nekoliko sekundi. Canon Zoemini štampa personalizovane fotografije dimenzija 5 x 7,6 cm (2 x 3 inča) direktno sa mobilnog telefona, tableta ili aplikacija za društvene mreže.

Canon Zoemini je savršen dodatak za sve koji uživaju u štampanju i deljenju posebnih trenutaka sa porodicom i prijateljima, gde god ih raspoloženje odvede. Canon Zoemini će inspirisati korisnike da oslobode svoju kreativnost zahvaljujući celom nizu trendi filtera, okvira i animiranih efekata putem aplikacije Canon Mini Print koja će se od 5. jula 2018. moći besplatno preuzeti iz prodavnica App Store i Google Play.

Bez obzira da li se radi o posebnim porodičnim okupljanjima, odmoru ili jednostavnim druženjima sa prijateljima, Canon Zoemini podstiče kreativnost fotografijama koje se lako štampaju i funkcionišu kao nalepnice kojima se mogu personalizovati stvari u svakodnevnoj upotrebi, poput prenosnih računara, kućišta mobilnih telefona, torbi, ogledala ili zidova u spavaćoj sobi. Moguće je ukrasiti i školske torbe fotokolažom prijatelja, porodice, ljubimaca, pa čak i pažljivo izrađenih selfija.

Ovaj kompaktni i elegantni uređaj koji lako stane u dlan dolazi u tri uzbudljive i žive boje: ružičasto zlatnoj/beloj, beloj/srebrnoj i crnoj/tamnosivoj.

Canon Zoemini krasi tehnologija ZINK što znači da troši nula tinte. Ovaj prenosni štampač sa punjivom baterijom dolazi sa početnim paketom od 10 fotopapira Canon ZINK (sa pozadinom koja može da se odvoji radi lepljenja, bez razmrljavanja, otpornih na vlagu i cepanje), dok dodatni papir može da se kupi u pakovanjima od 20 ili 50 komada.

Aplikacija Canon Mini Print donosi i funkciju popločavanja za stvaranje velikih postera ili slika sačinjenih od četiri ili devet štampanja kao i preko deset jedinstvenih šablona za kolaže na kojima se štampaju slike dimenzija 2 x 3 inča. Od retro selfija do zaigranih filtera sa životinjskim licima, Canon Zoemini omogućava podešavanje i brzu štampu uspomena.

Osim objave na mrežama Instagram i Facebook, aplikacija Canon Mini Print omogućava korisnicima da se povežu sa servisima Google Photos i Dropbox tako da su u mogućnosti da  štampaju fizičke kopije svojih najvrednijih uspomena dok su u pokretu.

Težine od samo 160 g i dimenzija 118 mm x 82 mm x 19 mm, Canon Zoemini će moći da se kupi od 5. septembra 2018.

Glavne karakteristike:

  • kompaktan, tanak i lagan, može stati u džep ili malu torbu
  • inspiriše kreativnost trendi filterima, okvirima i animacijama
  • štampa fotografije otporne na cepanje dimenzija 5 x 7,6 cm (2×3 inča) koristeći inovativnu tehnologiju ZINK bez tinte
  • štampa fotografije nalepnice za ukrašavanje zidova, prenosnih računara i ogledala
  • putem opcije Bluetooth se jednostavno povezuje sa aplikacijom Canon Mini Print (iOS i Android)

 Pakovanje sadrži:

  • foto štampač Canon Zoemini (ružičasto zlatna/bela, bela/srebrna i crna/tamnosiva)
  • jedan paket fotopapira Canon ZINK (10 listova fotopapira i 1 SMART SHEET)
  • mikro USB kabl za punjenje (USB A na mikro)
  • vodič za brzi početak rada
  • garantni list

O aplikaciji Canon Mini Print

Mobilni uređaj mora biti povezan sa foto štampačem Canon Zoemini putem opcije Bluetooth i mora da sadrži aplikaciju Canon Mini Print koja je besplatno dostupna u trgovinama App Store i Google Play. Kompatibilna sa mobilnim uređajima sa operativnim sistemom iOS 9.0 ili novijim i sa Android uređajima sa operativnim sistemom Android 4.4 ili novijim.

Share.

Comments are closed.