ThinkBook proširuje portfolio za sve korisnike u malim i srednjim preduzećima

0

Lenovo je na događaju Lenovo Tech Life najavio, nove ThinkBook 14 i 15 „mejnstrim” laptopove dizajnirane za mala i srednja preduzeća. Šireći portfolio najavljen na događaju Lenovo Accelerate, ovi novi uređaji su napravljeni za produktivnost i povezanost. Takođe su ažurirali ThinkBook 13 i 14 sa Intel Core procesorom desete generacije za izuzetne performanse.

Uglađen i elegantno dizajniran za potrebe današnjih radnih mesta, ThinkBook laptopovi ispunjavaju obećanje o performansama, bezbednosti i povezanosti kako bi ponudili pametnije radno okruženje za korisnike svesne stila i budžeta.

ThinkBook za radnu snagu današnjice

Preduzeća bilo koje veličine mogu biti pobornici inteligentne transformacije, ali niko više od malih, agilnih kompanija koje u srži imaju visoko motivisano i tehnički potkovano osoblje. ThinkBook serija je nova linija laptopova dizajnirana za mala i srednja preduzeća, kao i korisnike koji drže do privatnosti i budžeta. Vizuelno, ThinkBook računari se po dizajnu mogu smatrati korisničkim uređajima; njihov aluminijumski okvir je elegantan i nudi poslovne i ThinkShield bezbednosne funkcije.

U istraživanju koje je sprovela kompanija Lenovo u Severnoj Americi, Južnoj Americi, Evropi i Aziji, kada su krajnji korisnici upitani koje karakteristike uređaja su im najvažnije kada im je obezbeđen radni laptop, gotovo 40% milenijalaca i pripadnika Generacije Z istaklo je “materijal” i “kako izgleda”. Oni žele uređaje koji upotpunjavaju njihovu ličnost i nude iskustva kakva pružaju pametni telefoni.

Danas, ova tehnički potkovana grupa čini gotovo 60% nove radne snage i pored premijum izgleda, oni očekuju da im tehnologija omogući da rade na bilo kom mestu. Bilo da su za radnim stolom, ili putuju radi posla ili uživanja, ovim korisnicima su potrebna kolaborativna sredstva kako bi ostali agilni, kreativni i produktivni gde god da su. Pametne funkcije, dobra povezanost i jednostavne performance su ključni aspekti koje traže, a IT menadžeri mogu biti uvereni da će poslovni nivo ThinkShield bezbednosne komponente zaštititi njihove krajnje korisnike.

ThinkBook su dizajnirani koristeći uvide potrošača, kako bi dali ovoj grupi „digitalnih domorodaca” kolaborativno sredstvo koje im je neophodno a kako bi ostali agilni, kreativni i produktivni, istovremeno zadržavajući poslovni nivo funkcija koji IT osoblju omogućava veći mir.

Snažne performanse, jednostavna bezbednosna rešenja i pametne funkcije Premijum izgled i osećaj ThinkBook laptopova je podržan inovacijama i tehnologijom. Napravljeni su od aluminijuma i magnezijuma i sjedinjuju biznis funkcije kako bi unapredili dinamične preferencije poslovnih stilova današnjice.

Share.

Leave A Reply