Štand CADCAM Data na Sajmu tehnike je i ove godine mesto gde se možete sresti sa softverskim dostignućima poslednje generacije

0

Štand CADCAM Data na Sajmu tehnike je i ove godine mesto gde se možete sresti sa softverskim dostignućima poslednje generacije, Beograd 21-25 maj, 2018

Na predstojećem sajmu TehnikeCADCAM Data Vam predstavlja najnaprednija softverska dostignuća iz oblasti 3D tehnologije i njene praktične primene u rešavanju realnih situacija. Softverska rešenja za projektovanje, realne simulacije, programiranje robotskih linija i upravljanje projektima omogućavaju razvoj rešenja od ideje do potpune implementacije i primene, kao i nastavak praćenja proizvoda i tokom njegovog kompletnog životnog ciklusa.

Međunarodni sajam Tehnike u Beogradu, 62. po redu, predstavlja vodeći sajam u oblasti proizvodnih tehnologija u Jugoistočnom delu Evrope. Pored predstavljanja aktuelnih proizvoda, tekućih razvojnih projekata, sajam je prilika za pokretanje saradnje između domaćih i stranih učesnika. Fokus sajma biće predstavljanje čitave palete savremenih rešenja, usluga i proizvoda neophodnih za implementaciju i uvođenje standarda za potrebe Industrije 4.0.

Izložbeni prostor CADCAM Data, ovlašćenog zastupnika najvećeg svetskog proizvođača 3D industrijskih softvera Dassault Systemesgodinama unazad je mesto gde možete na jednom mestu isprobati softverska rešenja poslednje generacije.

Učesnici sajma, predstavnici domaćih i stranih kompanija imaće priliku da se kroz stručna predavanja i prezentacije koje stručnjaci kompanije CADCAM Data, upoznaju i informišu sa najnovijim dostignućima kompanije Dassault Systemes.

Takođe, biće predstavljena programska rešenja Mentor Graphics, za projektovanje i simulaciju štampanih ploča, toplotne analize i protok fluida.

CADCAM Data  predstavlja kompaniju sa tradicijom dugom preko 25 godina i statusom GOLD partnera i ovlašćeni centar Dassault Systemes za edukaciju i sertifikaciju. Naš tim visokoobrazovanih inženjera i eksperata pruža usluge projektovanja, savetovanja i implementacije poslovnih rešenja, usluge u području projektovanja i simulacije proizvoda, poslovnih integracija u preduzećima i obrazovanja u CAD projektovanju, CAM tehnologiji, CAEinženjerii mehatronici.

Softverska rešenja CATIADELMIAENOVIASIMULIADraftSight, Mentor Graphics kao i poslovna platforma 3DEXPIRENCE predstavljaju u oblasti proizvodnih tehnologija osnovni zamajac i inicijalnu kapislu za razvoj i generisanje novih ideja i rešenja.

Pozivamo vas da prisustvujete prezentacijama koje su pripremili za vas u  Svečanoj sali Beogradskog sajma: 

Utorak, 22.05.2018. u 10:30 h

Kako da efikasno planirate, simulirate, organizujete i optimizujete proizvodnju sa ciljem da ispunite kvalitet, rokove, cenu i eliminišete gubitke? Jedinstvena digitalna poslovna platforma 3DEXPERIENCE i softversko rešenje DELMIA Ortems
Četvrtak, 24.05.2018. u 15:00 h
(R)evolucija u transformaciji razvoja i proizvodnje pomoću sveobuhvatne poslovne platforme 3DEXPERIENCE
Share.