Sophos Security SOS Week

0
Sophosov vrhunski regionalni ekspert za bezbednost Branko Pujić se svakodnevno priprema za interaktivne webcam sesije uživo da bi podelio svoju ekspertizu tokom 60-minutnih webinara.  
Saznajte najnovije informacije o temama detekcije pretnji, cloudu, fišingu i privatnosti bez napuštanja svog radnog stola tokom Sophos Security SOS Weeka koji se održava od 18. do 20. februara u 10 sati po srednjeevropskom vremenu.
Datum Naziv vebinara
utorak 18. februar Detekcija pretnji – trikovi i zamke modernog malvera
sreda 19. februar Kako voleti cloud
četvrtak 20. februar Fišing i privatnost – zaštitite svoju online ličnost
Pratite i osvojite!
Prvih deset učesnika koji se pridruže na sve tri sesije dobijaju na poklon trendi Sophos ranac

Zato, šta čekate, registrujte se danas i pridružite nam seuživo da biste dobili šansu da ga osvojite!

………………………………………………………………………………….

Teme:

 1. Detekcija pretnji  – trikovi i zamke modernog malvera
  1. Datum – 18. februar 2020.
  1. Opis – Branko Pujić je naš lokalni vrhunski stručnjak za bezbednost i najbolja osoba da vas posavetuje o aktuelnim trendovima hakovanja – kako je ono postalo integrisanije, kako se nositi sa modernim višefaznim  višestrukim napadima malvera i obezbediti zaštitu od njih.
 • Kako voleti cloud
  • Datum – 19. februar 2020.
  • Opis – Prihvatanje clouda je poput preduzimanja krajnjeg koraka u outsourcingu. Neko drugi ne samo da brine o vašim serverima – on ih poseduje, pokreće i  snabdeva vas svim aplikacijama koje su vam potrebne da bi vaši sistemi funkcionisali. Nema više serverskih soba. Nema više nevolja sa napajanjem električnom energijom ili širinom opsega. Nema više pečovanja servera. Nema više trivijalnosti sa konfiguracionim fajlovima. Ali postoje i ogromni nedostaci u pogledu bezbednosti: ko je još u serverskoj sobi? Ko drži tab širine opsega? Da li su primenjene najnovije zakrpe? Ko vrši prevaru sa konfiguracionim fajlovima? 

Branko Pujić će vam pomoći da razumete ove aspekte i daće strateško gledište o tome kako to utiče na preduzeća

Pridružite nam se  da biste naučili kako da volite cloud i dobijete najbolje od njega.

 • Fišing i privatnost
  • Datum – 20. februar 2020.
  • Opis – Fišing i dalje obavlja posao i sajber kriminalci ga i dalje vole. Svaki put kada vam se omakne delić informacije o sebi, stavljate prevarante korak bliže unutrašnjosti vašeg digitalnog života – ili, jednako bitno, vašoj kompanijskoj mreži – pomažući im da izbegnu vašu odbranu, pogode vaše lozinke i budu neuočljivi.    

MOLIMO VAS DA KORISTITE OVAJ PROMOTIVNI LINK  – https://attendee.gotowebinar.com/register/2967643860373700354?source=InetOgl

Share.

Leave A Reply