Šesti SAT-TRAKT- ov CEE CEE Summer

0

Tradicionalni skup operatera telekomunikacionih servisa

Operateri telekomunikacionih servisa okupiće se 06. i 07. juna 2019. u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu na šestom CEE CEE Summer skupu, koji organizuje kompanija iz Srbije – SAT-TRAKT. 

Na ovogodišnjem CEE CEE Summer-u biće prisutno oko 330 učesnika iz 25 zemalja, a zvanično će početi 06. juna u 9.00h.

Skupu će prisustvovati svi veliki domaći i regionalni operateri, koji učešćem dobijaju priliku da afirmišu potencijale ovog dela Evrope predstavnicima najvećih internacionalnih  kompanija. CEE CEE SUMMER je izuzetno važan skup za regionalno i međunarodno poslovanje u oblasti telekomunikacija, čiji je prevashodni cilj da omogući upoznavanje i razmenu iskustava pojedinaca koji se bave telekomunikacionim uslugama. Najznačajniji je skup ove vrste u regionu i mesto je

na kome se razmenjuju iskustva i novine, unapređuje saradnja, održavaju postojeći kontakti i prave novi poslovni aranžmani.

Na ovom okupljanju, operateri telekomunikacionih servisa dobijaju priliku da bez posrednika sklope direktne poslove, i da brzo i pouzdano realizuju servis, što je u telekomunikacionom biznisu od presudnog značaja.

Na šestom CEE CEE SUMMER-u biće predstavnici kompanija iz celog sveta koje se bave Data  i Voice servisima, između ostalih, kompanija Dial Telecom, GTT, Telia Carrier, 3S S.A, A1 Telekom Austria Group, Akton, BICS, CenturyLink, CITIC Telecom CPC, Dark Fiber, Interoute, NEOTEL, Softnet, Sparkle, Telekom Srbija, Telekom Slovenije, Telenor, Avola, SAT-TRAKT i mnogi drugi.

Share.

Leave A Reply