Serbian CIO Leadership Forum: Dvanaest remetilačkih tehnologija

0

[one-third-first]

Na Zlatiboru će se 25 i 26 oktobra 2018 održati CIO LEADERSHIP FORUM. Očekuje se da oko 200 IT stručnjaka iz Srbije i Makedonije bude prisutno na ovom skupu.

[/one-third-first]
[one-third]

Najjače svetske ekonomije skoro dekadu promovišu koncept „Remetilačkih dvanaest tehnologija“. Računarstvo u oblaku, Internet stvari, 3D štampači, autonomna i električna vozila, pametni roboti, genomika naredne generacije, enrgija iz alternativnih izvora su samo neki od koncepata.

U Srbiji su praktično svi ovi projekti prisutni. Neki su u povoju, a neki su daleko odmakli. Na skupu će govoriti istaknuti stručnjaci iz srpskih kompanija koje razvijaju ove tehnologije. Biće reči i o regulativi koja se sprema da podrži ovaj nagli razvoj.

Na skupu će govoriti dva Keynote govornika: Svetozar Janevski, predsednik upravnog odbora BIP-a iz Beograda i Ivan Smiljković, član uprave ProCredit Banke.

[/one-third]
[one-third]

Na skupu će biti i dva okrugla stola: iz obrazovanja i vendorski okrugli sto.

Svoja originalna rešenja će predstaviti i srpske kompanije: Energoprojekt-Entel, Delta Holding, Delhaize, Dunav Net, Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova…

Dođite i potvrdite zašto Srbija ne kasni za svetom i kako bi u okviru sopstvenih potreba srpske kompanije trebalo da reaguju na izazove koje slede. Više detalja i registracija na:

http://digital-dreams.biz/events/cio-leadership-forum.html

[/one-third]

Share.

Comments are closed.