Samsungova SpaceSelfie misija

0

Kompanija Samsung Electronics najavila je smelu, nesvakidašnju misiju – lansiranje Galaxy S10 5G pametnog telefona u stratosferu, gotovo 20.000 metara iznad Zemljine površine, dajući korisnicima priliku da imaju svoju fotografiju iz svemira. 

Glumica, model i filantropKara Delavinj je, kao zvanično lice „SpaceSelfie” misije, koju su pokrenuli Samsung i kompanija iz oblasti vazduhoplovstva – Flightline Films, najavila ovu nesvakidašnju kampanju na svom Instagram profilu. Neočekivani gost – Samsung astronaut je Kari doneo Galaxy S10 5G, kojim će popularna glumica uslikati prvi „svemirski” selfi na svetu.

“Oduvek sam bila oduševljena mogućnošću putovanja u kosmos i jedva čekam da predvodim ovu misiju i postanem prva osoba koja će poslati svoj selfi van planete Zemlje. Već planiram na koji način ću napraviti ovu epohalnu fotografiju i radujem se da vidim kako će moji fanovi odgovoriti na ovaj izazov, rekla je Delavinj.

Tokom 50 godina svog postojanja, Samsung je kontinuirano predstavljao najsavremenije tehnološke inovacije. Zahvaljujući novom Galaxy S10 5G pametnom telefonu, koji će biti poslat na samu ivicu Zemljine atmosfere, u helijumskom balonu pod snažnim pritiskom, kompanija je ponovo dokalazala da je u stanju da kreira proizvode koji čine nemoguće mogućim. 

Tekst u celosti možete pročitati u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply