Robusni i moćni A3 crno-beli multifunkcijski štampači – Canon imageRUNNER 2425, pametni i bezbedni A3 štampači.

0

Canon CEE predstavio je imageRUNNER 2425 seriju, izuzetno funkcionalne, pouzdane i jednostavne za korišćenje A3 mono multifunkcijske štampače.

Pravi naslednik najprodavanije serije imageRUNNER 2520 opremljen je poboljšanim sposobnostima za produktivnost i povezivanje, naprednom bezbednošću i nižim troškovima vlasništva, što seriju imageRUNNER 2425 čini odličnim dodatkom malim i srednjim kancelarijama koje imaju zahtevne potrebe za štampom i skeniranjem.

Serija Canon imageRUNNER 2425 predstavlja pametne i bezbedne uređaje, dizajnirane sa jednim ciljem: da pomognu firmama da povećaju svoj tržišni udeo i profitabilnost. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji i naprednim bezbednosnim funkcijama, firme će biti u stanju da ubrzaju svoju produktivnost bez kompromisa po pitanju kvaliteta štampe, ali i da dobiju veću kontrolu nad poverljivim informacijama i troškovima štampe.

„Posvetili smo puno pažnje prilikom dizajniranja ove nove serije,“ kaže Dmytro Sirosh, Canon CEE. „Želeli smo da napravimo veoma moćnu i efikasnu jedinicu koja neće biti preskupa i ponosni smo na činjenicu da uz imageRUNNER 2425 svaka kancelarija veoma brzo može da povrati investiciju.“ 

Kako imageRUNNER 2425 može da ubrza sve poslovne performanse?

Pojednostavljena upotreba. Ekran na više jezika po fabričkom podešavanju i pametni video snimci sa instrukcijama radi jednostavnog podešavanja uređaja pomažu firmama da iskoriste prednosti ovog novog uređaja za tren oka. Pored toga, serija imageRUNNER 2425 opremljena je tehnologijama Remote Service Operator Kit (RSOK) i Content Delivery System (CDS) koje omogućavaju jednostavno daljinsko ažuriranje firmvera. 

Izvanredne nadogradnje. Canon-ova nova serija imageRUNNER 2425 ima još veće pametne ekrane u boji osetljive na dodir sa jasnim dugmićima koji su jednostavni za korišćenje i pojedinačnim personalizacijama radi jednostavnog pristupa svakodnevnim funkcijama. Firme takođe mogu lako da konvertuju skenirane dokumente u PDF, Microsoft Word ili PowerPoint datoteke koje mogu da se pretražuju i da ih pošalju u mrežne direktorijume, putem emaila ili na skladište zasnovano na cloud tehnologiji. 

Napredne, ažurirane bezbednosne funkcije za zaštitu poslovnih podataka, uređaja i mreža. Opseg bezbednosnih mreža u ovom poslednjem izdanju pomaže u zaštiti od bilo kakvih mrežnih pretnji, dok verifikacija sistema pri pokretanju štiti uređaj od bilo kakvih neautorizovanih modifikacija — funkcije secure PIN i Forced Hold Print ugrađene su kako bi se osigurala poverljivost dokumenata, a tehnologija Encrypted PDF uz Device Signature PDF štite sve podatke u tranzitu.

Centralizovana kontrola troškova. Opcije za upravljanje na daljinu zasnovane na tehnologiji cloud, kao što je uniFLOW Online Express, pružaju neophodne sposobnosti praćenja i izveštavanja iz centralnog sistema kojem se pristupa preko mreže. Postoji opcija za dodatni daljinski pristup kroz Remote Operators Software Kit (RSOK), a dostupna su i druga rešenja za dijagnostiku, automatizovano očitavanje brojača i kontrola potrošnog materijala kako bi se osiguralo smanjeno vreme nedostupnosti.

Više informacija dostupno je ovde: https://www.canon.rs/business-printers-and-faxes/imagerunner-2425-series/

Share.

Leave A Reply