Revizorsko – konsultantska kompanija EY na novoj adresi

0

Revizorsko konsultantska kompanija EY ulazak u treću deceniju poslovanja u Republici Srbiji proslavila je danas useljenjem u svoju novu zgradu koja se nalazi u ulici Antifašističke borbe 13a.

Godinu dana nakon proslave jubileja, kompanija EY pojačaće svoj fokus na modernizaciju rada.  Novi koncept, EY@Work, promoviše fleksibilno radno okruženje, zasnovano na poverenju koje zaposlenima omogućava da budu još uspešniji u svom radnom kruženju, ali je isto tako i  izuzetno primamljiv koncept mladim ljudima, koji imaju potencijal da jednog dana postanu izuzetni lideri. Novi poslovni prostor podrazumeva „full open space concept“ bez kancelarija čak ni za najviše rukovodioce, a novi phone boot prostori, sale za treninge i sastanke i prostor za opuštanje uticaće na veću produktivnost zaposlenih. EY kancelarija u Beogradu prva je EY kancelarija na svetu koja će funkcionisati po „Wi-FI only“ principu što se u potpunosti prilagođava novom konceptu.

Dvadeset godina rada je veliki jubilej, naročito imajući u vidu da su prvi koraci kompanije EY u Srbiji bili zaista pionirski. Danas, sa preko 230 zaposlenih, dobro organizovanim i razvijenim sektorima poslovanja, mnogo je jednostavnije aktivno učestvovati u svakodnevnim promenama načina rada i poslovanja uopšte. Razvoj timova i povećanje obima poslovanja i uticaja, dovelo je i do pronalaska novog poslovnog koncepta koji će biti organizovan po najsavremenijim principima biznisa – EY@Work, a koji ćemo i mi rado primeniti u našoj novoj kancelariji u Beogradu. Smatram da je pravi trenutak da se revizorsko – konsultantska kompanija EY okrene što savremenijem načinu rada i da na taj način dokažemo svetu da uprkos predrasudama porezi, revizija, poslovno savetovanje i savetovanje pri poslovnim transakcijama mogu vrlo lako da uhvate korak  sve prisutnijeg talasa digitalizacije.“ – rekao je Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Osnovna ideja novog koncepta „EY@Work“ jeste dati kolegama slobodu da svakodnevno biraju svoje radno mesto i okruženje. Ovaj princip zalaže se za međusobno poverenje, a zasnovan je na dugogodišnjim istraživanjima koji su pokazali da je produktivnost zaposlenih veća ukoliko oni imaju jasan zadatak i rok, ali i slobodu da svoje vreme organizuju po sopstvenim aspiracijama.

O EY

EY je globalni lider u revizorskim i poreskim uslugama, podršci pri poslovnim transakcijama i poslovnom savetovanju. Širom sveta, više od 260 hiljada naših zaposlenih dele naše zajedničke vrednosti kao i potpunu posvećenost kvalitetu. Mi se razlikujemo po tome što pomažemo našim zaposlenima, klijentima i zajednicama da ostvare svoj potencijal.

EY se odnosi na globalnu organizaciju firmi članica Ernst & Young Global Limited, od kojih svaka predstavlja odvojeno pravno lice. Ernst & Young Global Limited je firma registrovana u Ujedinjenom Kraljevstvu, koja ne pruža usluge klijentima. Za više informacija o našoj organizaciji, molimo vas da posetite adresu: www.ey.com/rs

Share.

Comments are closed.