Prezentacija Tolar HashNET prototipa

0

[one-third-first]

Blockchain projekat Tolar HashNET, predstaviće svoj prototip tokom live prezentacije koja je zakazana za 28. jun, sa početkom od 18h u Westin Hotelu u Zagrebu. Na događaju, koji je otvoren za sve zainteresovane, biće predstavljen trenutni stepen razvoja Tolara, kao i njihov prototip brzine preko 100.000 traksancija u sekundi.

[/one-third-first]
[one-third]

Projekat Tolar HashNET je privukao dosta pažnje u proteklih par nedelja. Predstavljanjen je na ICO Drops i dobio je mnoge recenzija od strane najuticajnijih blockchain influensera. Sve to je doprinelo većoj prepoznatljivosti i rastu njihove Telegram grupe sa nekoliko stotina na skoro 10.000 članova kroz samo nekoliko nedelja. Tolar je dobio još veću prepoznatljivost nakon što je pobedio na Ian Balina ICO pitch takmičenju u Budimpešti tokom njegovog Crypto World Tour-a, početkom juna.

Osnivač i CTO Tolara, Josip Maričević, dobio je nagradu Beyond Leaders award na Beyond 4.0 event-u, održanom u Ljubljani. Tokom događaja, tim Tolara dobio je pohvale od strane Premijera Republike Slovenije, Miro Cerara i Državnog sekretara Republike Slovenije, Tadeja Slapnika.

Ulaz na prezentaciju Tolar prototipa je slobodan. Kako biste prisustvovali, rezervišite svoje mesto na https://tolar.io/prototypedemo/. Broj mesta je ograničen, zato obavezno popunite prijavu.

Recenzije najuticanijih blockchain influensera:

Ian Balina (ocena: 79,56/100)
Tolar je po meni treći po redu najbolji ICO. [] Šta volim kod njega – ima solidan tim, zaista imaju prototip, imaju sjajne savetnike, što je dobro. Imaju veliku ideju – činjenica je da stvaraju

[/one-third]
[one-third]

 infrastrukturalni projekat. Takmiče se sa drugim blockchain projektima. [] Zajednica im je takođe solidna.

OhHeyMatty (ocena: 84/100)
Mislim da je projekat sasvim dobar i želim da vidim šta će uraditi u budućnosti. Definitivno ću pratiti ovaj njihov rad u budućnosti.

Andre Cronje
Odličan fundamentalni dizajn, jedan od onih čiji testnet jedva čekam da vidim, čim se bude pojavio. Mislim da može da napravi značajnu razliku u finalnosti i propusnosti transakcija.

HashNet je skalabilan, brz, siguran i pravedan decentralizovani blockchain projekat koji koristi Distributed Ledger tehnologiju. Algoritam koji zadržava sve pozitivne karakteristike blockchain tehnologije, a istovremeno povećava propusnost na više od 200.000 transakcija u sekundi. Ovaj revolucionarni algoritam ima brže vreme transakcije, masternodove, kao i open source, kriptovalutu kojom će upravljati zajednica – Tolar.

Pogledajte video koji će vam pomoći da razumete Tolar HashNET tehnologiju u jednom minutu. Još sjajnih priča o Tolaru možete pronaći na njihovom Medium kanalu.

[/one-third]

Share.

Comments are closed.