Održan peti CEE CEE Summer 2018

0

Peti skup operatera telekomunikacionih servisa CEE CEE Summer, najznačajniji u regionu, održan je 24. i 25. maja 2018. u Beogradu u organizaciji Kompanije Sat-trakt.

Dvodnevnom poslovnom skupu,  prisustvovalo je oko 340 učesnika iz 130 kompanija koje se bave prenosom podataka i telefonijom.

Kao i uvek, ovo je bila sjajna prilika za uspostavljanje poslovnih kontakata, razmenu iskustava i dogovaranje konkretnih poslova.

Prema oceni organizatora, ovo je bio najuspešniji CEE CEE Summer do sada, kako po sklopljenim poslovima i kontaktima, tako i po broju učesnika, koji su predstavljali kompanije iz 30 zemalja.

Kompanija Sat-Trakt je izuzetno zadovoljna što je pre pet godina prepoznala potrebu za ovakvim skupom. Beogradski CEE CEE Summer je odlično pozicioniran i posećen u odnosu na slične poslovne događaje u regionu i šire, i tim putem i dalje nastavlja da se razvija.

Za Sat-Trakt, kao organizatora, od velikog je značaja što su svi veliki domaći i regionalni operateri iskoristili priliku da prezentuju potencijale ovog dela Evrope predstavnicima najvećih internacionalnih  kompanija.

Na Petom CEE CEE Summeru bili su prisutni predstavnici kompanija iz celog sveta koje se bave Data  i Voice servisima, između ostalih i kompanije Dial Telecom…

Share.

Comments are closed.