Odbrojavanje je otpočelo!

0

Za manje od dva dana počinje Sinergija 18! Ukoliko se još uvek niste registrovali, iskoristite poslednju priliku i prijavite se već danas.

Registrujte se

Biznis dan Sinergije 18 – mesto za moderne donosioce odluka

Kao i prethodnih godina, Biznis dan Sinergije okupiće najrelevantnije sagovornike iz državnih institucija i najuspešnijih kompanija u Srbiji i regionu, predstaviti primere nabolje prakse lokalnih kompanija koje primenjuju najnovija tehnološka rešenja i pružiti priliku za razmenu mišljenja sa vodećim donosiocima odluka koji utiču na stvaranje modernog privrednog ambijenta u Srbiji.
Pogledajte agendu i obezbedite svoje mesto za Biznis danu Sinergije, 26. oktobra, registracijom na našem portalu.

Šta ne propustiti 24. i 25. oktobra u Beogradu

Kao svih prethodnih godina, Sinergiju čine izvrsni predavači, sa temama koje pomažu otkrivanju novih platformi, novih načina upotrebe alata, novih ideja i rešenja. Kompletnu agendu tehničkih dana možete pogledati na zvaničnom portalu Sinergije 18, a mi za vas izdvajamo predavanje jednog od najpopularnijih predvača na dosadašnjim Sinergijama.
Krunoslav Mihalić, Microsoft konsultant, svoje predavanje najavljuje kao cyber security priču o jednoj državi. Kaže da se njegova priča odaziva na ime „Ma Neće Mene“. Ako želite da saznate vezu biblijskog citata „Neka bude svetlo“ i „Red vs. Blue“ security vežbe, koliko simulacija security napada može da bude uverljiva, ne propustite ovu inspirativnu keynote sesiju.

Share.

Comments are closed.