Nextsense d.o.o. i Veracomp d.o.o. sklopili su ugovor o distribuciji Nextsense rešenja namenjenih digitalnom potpisivanju, timestamping-u i osiguravanju e-dostave dokumenata

0

[one-third-first]

Veracomp će kroz ovaj ugovor u celoj Adriatik regiji ponuditi rešenja kompanije Nextsense d.o.o., koja su, između ostalog, namenjena digitalnom potpisivanju dokumenata uz izuzetnu jednostavnost, te dokazati da digitalni potpis ne mora značiti i digitalnu frustraciju.

[/one-third-first]
[one-third]

Proizvodi kompanije Nextsense (https://www.nextsense.com/) omogućavaju korisnicima postizanje digitalne transformacije poslovanja kroz upotrebu digitalnog potpisa, u skaldu sa EIDAS regulativom. Nextsense bazira portfolio svojih rešenja na načelima pojednostavljenja, uklanjanja nepotrebne papirologije i ubrzavanju procesa rada, istovremeno zadržavajući visok nivo kvaliteta korisničkog iskustva.

Nextsense ponuda deli se sledeće segmente od kojih svaka komponenta može funkcionisati i kao samostalna celina:

  • Nextsense Web Browser Signing Extension
  • Nextsense Signing Server
  • Nextsense Remote Signing
  • Nextsense Time Stamp Authority solution
  • Nextsense Signing Portal
  • Nextsense Single Sign On
  • Nextsense eDelivery

Iza navedenih rešenja stoje godine iskustva i razvoja te praktična primena u različitim sektorima, poput telekoma, bankarskog i državnog.

[/one-third]
[one-third]

Kompanija Nextsense osnovana je 2001. godine u Skoplju, u Makedoniji, sa specijalizacijama u radu s različitim IT firmama orijentisanim na dokumente (Microsoft, Adobe, GFI).

„Zašto baš kompanija Nextsense s obzirom da se nudi niz rešenja za digitalni potpis na tržištu? Ukoliko koristite više od jednog internet bankarstva i sistema za potpisivanje transakcija jasno vam je da postojeća rešenja ne ispunjavaju očekivanja današnjeg poslovanja. Koliko vam vremena i podverzija Jave treba da stvar proradi? S druge strane, potrebe za digitalnim potpisom i vremenskom oznakom (timestamping) dokumenata nisu nikad bile veće. U tom kontektstu, naša uloga distributera s dodatnom vrednošću znači da želimo ponuditi tržištu rešenja navedenih problema kroz inovativne i moderne tehnologije, poput onih koje Nextsense donosi na tržište” rekao je Aleksandar Stančin, član uprave kompanije Veracomp.

Više informacija o ovom delu Nextsense ponude možete pronaći ovde: https://www.nextsense.com/signing-suite.nspx

[/one-third]

 

 

Share.

Comments are closed.