Naša mreža: Poslovni partneri i nove biznis mogućnosti na klik od vas

0

Internet danas koristi neverovatnih 4,4 milijarde ljudi, koji na mreži provedu svakoga dana provedu čak 142 minuta, pokazuju poslednji podaci. Porast potrošnje interneta, doveo je do rasta i upotreba mobilnih aplikacija, na koje se u svakodnevnom poslovanju širom sveta oslanja 81% malih i srednjih preduzeća.

Na globalnom nivou koriste se na stotine korisnih biznis aplikacija, ali da li ste znali da i u Srbiji postoji jedinstvena poslovna platforma koja vam omogućava da pronađete postojeće i potencijalne poslovne partnere i posao sa njima obavite brzo i jednostavno?

Mobilna aplikacija Naša mreža prva je besplatna biznis aplikacija u Srbiji i sastoji se iz tri celine – Informiši me, Umreži me i Podrži me – od kojih svaka nudi različite mogućnosti za razvoj biznisa.

Šanse za umrežavanje i ostvarivanje poslovne saradnje na ovoj platformi su brojne, jer u direktnu komunikaciju sa novim poslovnim partnerima možete stupiti uz pomoć nekoliko klikova. Naša mreža kreirana je u potpunosti na srpskom jeziku zbog čega obezbeđuje jednostavne i lake interakcije između članova –  bez jezičkih barijera i u realnom vremenu. Aplikacija vam daje mogućnost da raspišete svoje ili

aplicirate za nabavke brzo, jednostavno i potpuno elektronski, bez i jednog papira. Na Našoj mreži pronaći ćete i pregršt korisnih biznis informacija, svakodnevnih poslovnih procesa objašnjenih i detaljno razloženih, ali i dokumente i obrasce, poput Ugovora o radu, prezentacija ili formulara za službena putovanja. Vrlo praktična pogodnost su i ekskluzivni popusti na različitu robu i usluge.

Dakle, bez obzira na to da li ste već deo poslovnog sveta ili ste na korak od pokretanja sopstvenog biznisa preuzmite i registrujte se na ovu besplatnu aplikaciju koja će zasigurno postati alat bez kojeg nećete moći da zamislite svoj poslovni dan.

Share.

Leave A Reply