Najbolji prijatelj vaših konzola i TV-a – Uskladištite sve zabavne sadržaje na jednom mestu

0

Eksterni hard disk ADATA HM800 je idalan za skladištenje velikih podataka i to velikom brzinom zahvaljujući, pre svega Turbo HDD tehnologiji koja mu omogućuje brži protok nego što je USB 2.0.

Do hiljadu epizoda vaših omiljenih serija na jednom mestu ili pak dva miliona pesama pomoći će vam da vreme u kućnoj izolaciji protekne brže, ispunjenije i svakako interesantnije. Sve ove sadržaje možete uskladištiti na jednom mestu, pomoću spoljnog hard diska ADATA HM800.

Ovaj spoljni hard disk predstavljen u julu prošle godine, omogućava ne samo čuvanje podataka, već i snimanje TV sadržaja povezivanjem sa pametnim televizorima. To znači da na njega možete beležiti sve ono što želite da pogledate kasnije. Koristan je i svim gejming entuzijastima, jer, u zavisnosti od samog kapaciteta uređaja, na njemu mogu sačuvati do 200 naslova za PS4 ili Xbox.

Brz prenos, karakterističan za ovog proizvođača, ne izostaje ni su slučaju pomenutog modela spoljnog hard diska. Zahvaljujući tehnologiji Turbo HDD, koja primenjuje prilagođene profile i algoritme za ubrzavanje prenosa podataka na temelju prometa i resursa sistema, on je eksponencijalno brži od USB-a 2.0.

ADATA HM800 ima funkciju One-Touch Backup koja automatski sigurnosno kopira i sinhronizuje datoteke pritiskom tastera, omogućujući korisnicima da sigurno uskladište svoje vredne sadržaje. 256-bitno AES šifrovanje štiti podatke od zlonamernih upada i nenamernog izlaganja, pa korisnici mogu biti mirni zahvaljujući najnovijim merama zaštite sigurnosti podataka. 

Share.

Leave A Reply