M&M’s novi sponzor Košarkaškog saveza Srbije

0

Sa željom da pruži podršku srpskoj košarci, novi zvanični slatkiš Košarkaške reprezentacije Srbije biće čokoladni brend broj jedan u svetu – M&M’s čokoladice.

Sponzorski ugovor, kojim je obuhvaćena saradnja tokom sezone 2019/2020, potpisali su generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević i Predrag Milinčić, regionalni direktor kompanije Mars, proizvođača M&M’s brenda. “Ovim ugovorom i saradnjom pokazujemo da je i reprezentacija vanvremenska… Kao što I mlađi i stariji vole košarku u Srbiji i košarkašku reprezentaciju, tako i svi mi koji smo sada u nekim zrelijim godinama i dalje volimo čokoladice M&M’s kao kada smo bili deca. Sa zadovoljstvom smo prihvatili kompaniju Mars u naš tim uspešnih, drago nam je da se naš krug

prijatelja uvećava.” – rekao je Dejan Tomašević

Posebno se radujemo saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije i prilici da M&M’s bude uz nacionalnu reprezentaciju na predstojećem Svetskom košarkaškom prvenstvu u Kini. M&M’s kao globalno omiljeni brend redovno prisustvuje brojnim svetskim sportskim takmičenjima kao savršena poslastica koja se lako deli sa prijateljima. Svojim pozitivnim uticajem na raspoloženje, verujemo da će biti odličan partner i igračima na terenu, kao i navijačima u bodrenju. – istakao je Predrag Milinčić, regionalni direktor kompanije Mars.

Share.

Leave A Reply