MatchAbout je nova zvezda u usponu – ovo su događaji gde ćemo se sresti!

0

MatchAbout je zvanična aplikacija na događajima HR Week, KGH i GamesCon, koji se održavaju tokom prve polovine decembra. Sadržaj svakog od njih biće dodatno obogaćen brojnim aktivacijama koje aplikacija podržava, sve o događaju ćete imati praktično na dlanu a mogućnosti da se povezujete sa drugim ljudima će biti neograničene.

Aplikaciju ste do sada verujemo i upoznali, ukoliko niste, toplo vam preporučujemo da to uradite, jer ćemo se u narednoj godini sve češće sretati. Sada bismo da vas upoznamo sa događajima koji nas očekuju vrlo uskoro.

HR Week

HR Week 2019 postavlja osnove moderne HR paradigme. U svom najnovijem izdanju ova manifestacija pokreće sasvim novim ciklus koji je zasnovan na prioritetima HR profesionalaca. Događaj predstavlja budućnost HR-a i viziju koju donosi.

Kroz sesije 18 glavnih govornika, studije slučajeva i masterklas radionice, svi učesnici će moći da se upoznaju sa najnovijim HR trendovima i pravcima razvoja. Pored toga, za HR eksperte se priprema revolucionarni događaj posvećen tim koučingu. Vrhunska stvar za sve HR profesionalce ili zainteresovane na ove teme, da posete nedelju posvećenu HR-u koja počinje 2.decembra u Kombank dvorani.

Preuzimanje MatchAbout-a jako je bitno za sve koji žele da učestvuju u pravljenju nacrta sa HR ciljevima za sledeću godinu, jer će se realizovati upravo kroz ovaj kanal.

Takođe, omogućili su vam sjajnu priliku da sami izaberete dizajn svog poklona, a sve o tome pronaći ćete upravo na wall-u događaja u aplikaciji!

Međunarodni kongres i izložba o klimatizaciji, grejanju i hlađenju

Pedeseti međunarodni kongres i izložba o klimatizaciji, grejanju i hlađenju posvećena je novim rešenjima na bazi obnovljivih izvora energije, pre svega sunca i geotermalne energije. Događaj se bavi i temama modernih gradskih sistema za grejanje i hlađenje. Ukoliko želite odgovore na pitanja kako predvideti potrošnju energije u stambenim, poslovnim i javnim objektima, o pametnim zgradama i gradovima, kao objektima budućnosti, rashladnim sistemima za danas

i sutra ili novim pametnim sistemima u KGH zgradama, ovaj događaj je mesto koje treba da posetite. Događaj se održava 4.decembra u Sava centru, uz prisustvo najeminentnijih stručnjaka iz ove oblasti.

MatchAbout je oficijalna aplikacija i ovog velikog događaja, a u njemu su se već predstavili i virtuelni izlagači, čije štandove možete posetiti i upoznati se direktno sa njihovim poslovanjem i članovima tima.

KGH kongres je već pripremio mnoga iznenađenja koja će biti objavljena na aplikaciji, a brojni stručnjaci iz ove oblasti već su krenuli sa međusobnim povezivanjem putem “Find match” opcije.

GamesCon

GamesCon je najveći festival gejminga i pop kulture u regionu. Nastao je sa idejom da na jednom mestu okupi sve ljubitelje svih vrsta igara, od virtuelne realnosti preko PC gaming-a, mobile gaming-a i konzola, pa do ljubitelja tradicionalnih društvenih igara.

Ovaj festival je epicentar samog vrha gejming industrije, modernih i najnovijih tehnologija, kao i najvećih i najbrojnijih ekipa u elektronskim sportovima. Kao festival popularne kulture to je mesto gde se fanovi susreću sa najpopularnijim filmskim, televizijskim i stripskim franšizama.

GamesCon ove godine omogućio je i virtuelno praćenje događaja putem MatchAbout događaja. Ovo će  takođe biti i glavni kanal komunikacije i svih obaveštenja, kao i smernice za više od 10 nagradnih aktivacija koje će se odigravati putem aplikacije, zato ih potražite što pre! Svaki od ovih događaja je virtuelno prisutan putem MatchAbout aplikacije (aplikaciju možete besplatno preuzeti putem App Store-a i Google Play-a), tako da možete da se detaljnije upoznate sa njihovom agendom i time šta posetioce očekuje. Biće dosta prostora za učenje i umrežavanje, kao i zabavu, koju će MatchAbout da prenese i u virtuelni svet. Dobro došli na nova druženja!

Share.

Leave A Reply