Konferencija posvećena unapređenju poslovnih modela u Srbiji

0

[one-third-first]

Udruženje SAP korisnika u Srbiji (USKUS) već treću godinu za redom organizuje konferenciju u okviru koje će se okupiti predstavnici nekih od najvećih kompanija u Srbiji. Konferencija je prilika da se razmene iskustva i mišljenja o načinima na koje digitalna rešenja unapređuju poslovanje privatnih i javnih preduzeća iz svih privrednih oblasti.

[/one-third-first]
[one-third]

Kroz multimedijalna predavanja gosti, korisnici i partneri iz zemlje i inostranstva imaće priliku da se upoznaju sa najboljim digitalnim rešenjima, preispitaju svoje poslovne modele i otkriju nove načine poslovanja koji se baziraju na jednostavnosti i transformaciji koje donosi digitalna ekonomija. Specijalna gošća biće NLP trener Slavica Squire, koja će održati predavanje na temu „Liderstvo i vođenje timova“.

Na konferenciji će učestvovati predstavnici nekih od najvećih regionalnih kompanija: Nelt, Telekom Srbija, Tarkett, Philip Morris, EMS, EPS, Delta Holding, Carlsberg, SBB, Atlantic i mnoge druge.

USKUS je formiran 2015. godine iz potrebe da se

[/one-third]
[one-third]

brojni korisnici usluga najveće svetske kompanije u oblasti proizvodnje poslovnih softvera okupe kako bi lakše i jednostavnije razmenili  svoja iskustva o implementiranim rešenjima, ali i stekli nova znanja od najistaknutijih stručnjaka.

Članovi USKUS okupiće se u četvrtak, 6. novembra 2018. godine od 10.30 do 15.00 u Hotelu Tulip Inn u Beogradu.

Pored članova Udruženja, konferenciji prisustvuju i svi zainteresovani predstavnici kompanija koji žele da iz prve ruke čuju utiske i iskustva o SAP rešenjima. Za sve dodatne informacije posetite http://uskus.rs/.

[/one-third]

Share.

Comments are closed.