Koliko dobro CloudGuard IaaS podržava Azure bezbednost?

0

Check Pointov  CloudGuard IaaS pruža podršku za Microsoft Azure i primene hibridnog  clouda, i time poboljšava bezbednost Azurea. Ovo nije iznenađujuće kada se uzme u obzira da je Azure vodeći vendor javnog clouda i da mu poverenje poklanja 95% Fortune 500 kompanija, od kojih su većina  i Check Pointovi korisnici.Ali koliko dobro CloudGuard IaaS podržava Azure? Jedan od načina da se odgovori na ovo pitanje jeste vratiti se na sâm Microsoft, smatra Jonathan Maresky, menadžer za marketing proizvoda u kompaniji Check Point Software Technologies.  

On to i radi u postu objavljenom 12. juna 2019. na kompanijskom blogu, u kojem se poziva na tekst koji je Reshmi Yandapalli, glavni programski menadžer Azure Networkinga, objavila u februaru, a u kojem je u glavnim crtama razmotrila kada graditi ili odabrati bezbednosne i mrežne servise Azurea.

U tekstu pod naslovom “Najbolje prakse koje treba razmotriti pre implementacije mrežnog virtuelnog uređaja” dr Yandapalli definiše mrežni virtuelni uređaj (network virtual appliance – NVA) i navodi četiri najbolje prakse za umrežavanje i bezbednost nezavisnih softverskih vendora (ISVs) kakav je Check Point, kako bi se poboljšalo cloud iskustvo za korisnike Microsoft Azurea…

Tekst u celosti možete da pročitate u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply