Humanitarna akcija “ČUTI I RAZUMETI 2018”

0

[one-third-first]

Uz pomoć prijatelja i ljudi dobre volje, Audiovox je u septembru 2012. godine pokrenuo akciju “ČUTI I RAZUMETI” povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba. Humanitarna akcija “ČUTI I RAZUMETI” se održava poslednje nedelje septembra a ove godine se organizuje po sedmi put.

[/one-third-first]
[one-third]

Ovu akciju do sada su pored stručnjaka iz ove oblasti i velikog broja kompanija podržali i NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina, Ivan Ivanović, Inspektor Blaža, Feđa Stojanović, Vlado Georgiev, Aleksandar Šapić, odbojkašice, Željko Vasić, mađioničari Piksi i Zeka i mnogi drugi. Oni su svojim prisustvom i javnim uticajem želeli da skrenu pažnju na decu sa oštećenim sluhom i na njihove probleme sa željom da se kao ravnopravni članovi integrišu u naše društvo.

Ove godine akcija ČUTI I RAZUMETI će se održati 21. septembra od 12 do 15 časova. Deca sa oštećenim sluhom iz cele Srbije okupiće se u Nišu u sali

[/one-third]
[one-third]

Lutkarskog pozorišta i nakon kraćeg programa i druženja svi zajedno će prošetati kroz centar u obilazak Niške tvrđave. Partner u organizaciji ovogodišnje humanitarne akcije je Škola za decu sa oštećenim sluhom Bubanj iz Niša.

Osnovna ideja akcije je da deci sa oštećenim sluhom damo nadu i motiv i pokažemo da su sastavni deo ovog društva kao i da skrenemo pažnju javnosti na njihove probleme i potrebe. Možete pogledati izveštaje i slike sa prethodnih okupljanja na internet sajtu  www.cutiirazumeti.com  koji je posvećen ovoj humanitarnoj akciji.

[/one-third]

 

Share.

Comments are closed.