HTC VIVE najavljuje VIVE sync u svakodnevnoj poslovnoj kolaboraciji

0

[one-third-first]

Razvijen od strane internog studija 2 Bears Studio, VIVE Sync je predviđen kao pilot projekat u decembru

[/one-third-first]
[one-third]

HTC VIVE danas je najavio VIVE Sync, aplikaciju za kolaboraciju i sastanke u virtuelnoj realnosti (VR) koja je napravljena posebno za poslovnu upotrebu. Jednostavan za pristup i bezbedan, VIVE  Sync je napravljen za kompletan VIVE ekosistem i kompatibilan je sa rešenjima VIVE, VIVE Pro i VIVE  Focus. Razvijanjem ove alatke za poslovnu kolaboraciju, HTC VIVE  nastavlja svoju posvećenost donošenju premijum VR hardverskih i softverskih rešenja firmama svih veličina. 2 Bears Studio, interni razvojni tim kompanije HTC VIVE, počeće sa izborom pilot partnera koji će integrisati VIVE Sync u svoje poslovanje u decembru.

VIVE Sync je intuitivna alatka za VR kolaboraciju u kojoj interni timovi mogu da se sastaju u virtuelnom deljenom prostoru, što poboljšava komunikaciju i produktivnost u okviru organizacija. Podržava do 20 zaposlenih istovremeno, tako da odvojeni timovi širom planete mogu da se sastanu da dele materijal, održavaju diskusije i da donose kolaborativne odluke u realnom vremenu. Zahvaljujući dinamičnim i prilagodljivim avatarima, pojedinci će moći da imaju okružujuće i realistične interakcije sa svojim kolegama bez obzira gde se nalaze na svetu. Kroz VIVE Sync učesnici mogu da jednostavno dele materijal direktno sa svog servera, kao što su samostalni video zapisi, prezentacije i 2D i 3D materijal. Osim toga, funkcionalnost platforme VIVE Sync za 3D crtanje omogućava korisnicima da označavaju materijal i da stupaju u interakciju sa njim, dok mogućnost jednostavnog pravljenja snimaka ekrana, video zapisa i podrška za

[/one-third]
[one-third]

prebacivanje glasa u tekst promoviše produženu kolaboraciju izvan virtuelnog prostora za sastanak.

„Pošto su naše kancelarije raspoređene na suprotnim stranama planete, napravili smo VIVE Sync kao interno rešenje za mnoge bolne tačke udaljenog rada i kolaboracije,“ rekao je David Sapienza, izvršni direktor studija 2 Bears Studio. „Ono što je bilo najvažnije i što razlikuje VIVE Sync od drugih rešenja je stalni naglasak na bezbednost i jednostavnost korišćenja u okviru aplikacije.“

VIVE Sync se savršeno integriše u postojeću infrastrukturu kompanije, što obezbeđuje prilagođenu i bezbednu platformu. S obzirom da organizacije mogu da primene punu kontrolu nad bezbednošću, zaposleni mogu bez brige da dele poverljiv i osetljiv materijal slobodno sa svojim kolegama. Osim toga, podešavanje bezbednih sastanaka u platformi VIVE Sync jednostavan je i intuitivan proces. Zahvaljujući Outlook Office 365 integraciji, korisnici mogu jednostavno da podese sastanke u platformi VIVE  Sync putem emaila, dok sistem za QR kodove iskorišćava prednosti prednjih kamera na uređaju VIVE kako bi omogućio jednostavan pristup lokacijama za sastanke.

2 Bears Studio će početi sa primanjem partnera u pilot program sledećeg meseca. Dodatne informacije o ceni biće objavljene naknadno. Više informacija o rešenju VIVE za poslovnu upotrebu potražite na: https://enterprise.vive.com.

[/one-third]

Share.

Comments are closed.