Holistička rešenja povezivanja za IoT sisteme

0

Za Svet­ski kon­gre­s mo­bil­no­sti (Mo­bi­le World Con­gress – MWC) 2020 u Bar­se­lo­ni, G+D Mo­bi­le Se­cu­rity je, pored ostalog, pripremao demonstraciju ka­ko iza­zo­vi ko­nek­tiv­no­sti 5G ere mo­gu bi­ti pre­va­zi­đe­ni u IoT i plat­nom si­ste­mu.

Internet stvari rapidno raste, a taj rast će dobiti dalji snažan podsticaj od povećanja implementacija 5G. U “Masivnom IoT-u” bliske budućnosti milijarde uređaja, mašina i sistema biće povezano. Njihovo efikasno povezivanje i zaštita biće jedan od centralnih izazova celokupnog IoT ekosistema. Na Mobile World Congressu 2020 u Barseloni, G+D Mobile Security želeo je da demonstrira kako se ovaj izazov može rešiti.

Pažnji javnosti kompanija preporučuje svoje holističko rešenje za bezbednost i konektivnost IoT-a koje, kako navode, omogućava mobilnim operaterima, proizvođačima konzumerskih i industrijskih roba ili automotive industriji da lako upravljaju i ekstenzivno obezbeđuju konektivnost svojih IoT proizvoda. To daje kontrolu nad povezivanjem i omogućava im da zaštite podatke sa IoT endpointa u bilo kom trenutku: na putu transporta i tokom obrade u cloudu.

Tekstu celosti možete pročitati u digitalnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply