Globalni lider u oblasti automatizacije poslovnih procesa i CRMa stigao u Srbiju

0

[one-third-first]

Firma Extreme je, sa zadovoljstvom, objavila da je sklopila partnerstvo sa kompanijom bpm’online, vodećom globalnom softverskom kompanijom u oblasti automatizacije poslovnih procesa i menadžmenta odnosom sa klijentima (CRM).

[/one-third-first]
[one-third]

Partnerstvo firmi Extreme i bpm’online zasnovano je na zajedničkim poslovnim vrednostima: kvalitetu, ekspertizi i inovacijama, a u službi osnaživanja klijenata da pruže svojim korisnicima izuzetno korisničko iskustvo uz pomoć inteligentne CRM i BPM tehnologije.

Procena da će SaaS tržište do 2019. premašiti vrednost od 112.8 milijardi USD, jasno govori o tome da će cloud bazirana CRM rešenja imati veliku ulogu u digitalnoj transformaciji kompanija, koja će biti prinuđene na sve brže prilagođavanje i konstantno usavršavanje kako bi odgovorile na zahteve klijenata novijih generacija.

Proizvodi kompanije bpm’online uključuju out-of-the-box procese potvrđene u praksi: marketing, prodaju i korisničke usluge/servis, što omogućava kompanijama da vrlo brzo započnu sa korišćenjem sistema i implementiraju procese na najvišem nivou u svom svakodnevnom radu. Za razliku od tradicionalnih CRM sistema, bpm’online pruža kompanijama fleksibilnost u modelovanju, čak i ključnih poslovnih procesa, čime se omogućava konstantno preispitivanje drugačijih pristupa i odabir najefektivnijih metoda za komunikaciju sa klijentima.

„U današnjem visoko konkurentnom poslovnom okruženju, sve više kompanija ima

[/one-third]
[one-third]

potrebu za inteligentnim CRM rešenjem koje će im pomoći da unaprede svoje procese koji su orijentisani na korisnike i da steknu istinsku konkurentsku prednost, uvećaju svoj profit i ostvare čvršće veze sa svojim korisnicima.

Kroz partnerstvo firmi Extreme i bpm’online, mnoge kompanije će imati priliku da iskuse prednosti vrhunskih inteligentnih alata dizajniranih da unaprede, sinhronizuju i  ubrzaju ključne poslovne procese“, izjavio je je Alexander Donchuk, Global Channel Director u bpm’online.

„Veliko nam je zadovoljstvo bilo da potpišemo partnerski ugovor sa firmom bpm’online. Nije reč samo o tome da je bpm’online vrhunski CRM proizvod, već su zaposleni na svim nivoima u bpm’online-u učinili mnogo da se osećamo kao zadovoljan klijent i na taj način najbolje demonstrirali sopstveni CRM pristup i želju da nam pomognu u svim bitnim aspektima razvoja naše saradnje. Uz naše skoro petnaestogodišnje iskustvo u CRM implementacijama, dobro je i za nas i za naše klijente koji žele da uvedu CRM u svoje poslovanje da imamo tako dobru podršku i otvorenost proizvođača, jer tako lakše dolazimo do uspešnih projekata i većeg zadovoljstva naših klijenata“, dodao je Bojan Miljković, Direktor proizvodnje softvera u firmi Extreme.    

[/one-third]

 

O kompaniji bpm’online

Bpm’online je globalna softverska kompanija, vodeća u oblasti automatizacije poslovnih procesa i CRMa. Kompanija je prepoznata kao tržišni lider od strane ključnih tržišnih analitičara. Njena inteligentna platforma ubrzava prodaju, marketing i pružanje korisničkih usluga i prisutna je u hiljadama kompanija širom zemlje, uključujući i stotine partnerskih kompanija. Misija kompanije bpm’online se može sažeti u jednoj reči: ACCELERATE!

O kompaniji Extreme

Firma Extreme posluje od 1998. godine sa misijom unapređenje poslovanja svojih klijenata primenom poslovnog softvera, kroz savetovanje korisnika i isporuke licenci najpoznatijih svetskih proizvođača softvera. Extreme je jedan od vodećih isporučilaca CRM rešenja na domaćem tržištu sa gotovo 15 godina iskustva u toj oblasti i timom koji je obučen i osposobljen za dizajn, razvoj, implementaciju, obuku i pružanje podrške za CRM rešenja, prema metodologiji razrađenoj od strane američkog Instituta za upravljanje projektima (PMI).

Share.

Comments are closed.