Global Talent program internacionalnih praksi

0

Stekni praktično iskustvo, usavršavaj se u inostranstvu!

Svestan si da ti je pored studiranja potrebno praktično iskustvo. Da li bi želeo da ga doživiš na jedan uzbudljiv i egzotičan  način?  Pred  tobom je  prilika  da  to iskustvo stekneš radeći  u inostranstvu uz  upoznavanje  različitih  kultura i  sticanje  praktičnih  veština koje će nadograditi tvoje formalno obrazovanje.

Global Talent je internacionalni program plaćenih praksi u inostranstvu u okviru studentske organizacije AIESEC. Program je namenjen mladim i ambicioznim ljudima koji žele da rade na ličnim veštinama, kao i da upoznaju druge kulture. Za program se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih ili master studija i postdiplomci koji žele da usavrše svoje lične i profesionalne veštine. Prakse traju od 3 do 18 meseci i plaćene su na mesečnom nivou, u visini prosečne plate u zemlji boravka.

Global Talent prakse obuhvataju tri oblasti: Edukacija, Marketing i Informacione Tehnologije. U okviru njih možete pronaći veliki broj različitih pozicija i radnih mesta. Rusija, Turska, Mađarska, Nemačka, Češka, Poljska, Indija i Kina su samo neke od zemalja u kojima postoji veliki broj praksi. Ove prakse pružaju mogućnost za primenu teorijskih znanja stečenih u toku studija, pritom stičući relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada.

Globalna  perspektiva, širenje  internacionalne  mreže  kontakata,  usavršavanje stranog  jezika, život  u drugačijoj sredini i kulturi i veliki korak van svoje sigurne zone – da li vam je ovo dovoljno razloga da se prijavite?

Ukoliko želite da se više informišete o daljem procesu učešća na ovom programu praksi klikni ovde i  pročitaj brojna iskustva mladih ljudi koji su već doživeli Global Talent iskustvo, ili se prijavi direktno na sledećem linku i bićeš kontaktiran/a u roku od 48h.

Share.

Comments are closed.