Galadari Brothers izabrao Oracle za transformaciju radne snage

0

U martovskom izdanju Oracle Applications Newsa posebna pažnja posvećena je tekstu objavljen na Tahawultech.comu, gde autorka Giorgia Guantario opisuje kako Galadari Brothers koristi Oracle rešenja za transformaciju radne snage, kao i za unapređenje  procesa i povećanje efikasnosti. Evo kako će Oracle HCM Cloud pomoći ovom konglomeratu da učini rad humanijim i uspešnijim.

Galadari Brothers, jedan od najvećih konglomerata Ujedinjenih Arapskih Emirata, čiji biznis se proteže na automobilsku industriju, nekretnine, turizam i ugostiteljstvo, odabrao je Oracle Human Capital Management (HCM) Cloud za transformaciju iskustva svojih zaposlenih i pripremu za sledeću generaciju radne snage.

Očekuje se da će Oracle HCM Cloud pomoći Galadari Brothers grupaciji da kreira integrisanu platformu za regrutovanje kako bi privukla i zadržala najbolje talente. Pored toga, implementacija takođe treba da pomogne da integrisanje ključnih funkcija uključujući core HR, upravljanje talentima, platne spiskove, praćenje vremena i work-life rešenja, omogući real-time preglednost HR performansi…

Tekst u celosti možete pročitati u digitalnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply