Forum #IZAZOV2018 12. i 13. marta u Beogradu!

0

[one-third-first]

Četvrti regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2018 biće održan 12. i 13. marta u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, pod sloganom „Transformiši svoj biznis“. Reč je o interaktivnom poslovnom događaju, prvom ovog tipa u regionu, namenjenom isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija.

 

Teme četvrtog regionalnog foruma komunikacionih lidera biće usmerene na trendove u integrisanim komunikacijama, o čemu će govoriti predstavnici najvećih domaćih agencija i kompanija. O stanju na tržištu marketinških komunikacija zemalja u regionu govoriće predstavnici agencija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i Makedonije.

[/one-third-first]
[one-third]

Teme foruma biće i šta je uzrok drastičnom padu kreativnih rešenja u Srbiji za samo godinu dana; zašto advertajzing više nije toliko moćan u našem regionu; kako motivisati mlade talente da ostanu u struci, kao i emocionalna inteligencija: ko upravlja nama ego ili razum. Razgovaraće se i o hrabrim brendovima i borbi za opstanak među konkurencijom, ali i o transformaciji brendova u hiper-personalnoj eri.

Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica, a biće i organizovan teambuilding za učesnike.

Kao i prethodnih godina, na forumu IZAZOV 2018 biće predstavljeno i najnovije istraživanje stanja struke u regionu, koje su zajedno pokrenuli Marketing mreža i istraživačka agencija Smart+ Research.

“Tržište marketinških komunikacija nikada se brže nije

[/one-third]
[one-third]

menjalo. Transformacija u našoj struci ne samo da je poželjna,  već je i neminovna i traje već neko vreme. Ako želite da opstanete i razvijate svoj biznis u budućnosti, transformisanje i prilagođavanje poslovnim okolnostima obaveza je svakog ozbiljnog menadžmenta. Pored toga, transformacija marketinških komunikacija neraskidivo je povezana sa transformacijom društva i medija”, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i urednica portala Marketing mreža, koji je organizator foruma IZAZOV 2018.

Prijavljivanje za učešće na forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2018 traje do 23. februara, a broj mesta je ograničen. Više informacija pronađite na sajtu: www.izazovforum.rs

Forum IZAZOV 2018 podržale su agencije Ovation BBDO, Headline, Degordian, Direct Media, I&F McCann Grupa, DPC Group, Super Dot, Smart+ Research, Alma Quattro, Chapter 4 PR, kao i kompanije Vip Mobile, Eurobank i Bambi. Kompanija HEINEKEN Srbija ovogodišnji je prijatelj foruma.

[/one-third]

Share.

Comments are closed.