Check Point poziva: Radimo zajedno da bismo svi ostali bezbedni!

0

Trenutna nesigurnost zbog COVID-19 (korona virusa) zahteva od svih nas da pronađemo načine da zaštitimo najvažnije – naše porodice i prijatelje, naše kolege i organizacije. Pomozite sebi da se prilagodite i novim radnim okolnostima.

Bez obzira da li trenutno podržavate udaljenu radnu snagu ili se pripremate da je podržite, mi smo tu da vam pomognemo da se vaša organizacija brzo pokrene i radi i da bude u stanju da radi bezbedno sa bilo kog mesta bez prekida, poručuju iz CheckPointa.

U tom cilju, Check Point vam nudi besplatan pristup svom portfoliju vodećih rešenja za endpoint bezbednost, uključujući:

– Remote Access VPN – jednostavno i sigurno povezuje vaše zaposne sa njihovim korporativnim emailom, kalendarom, kontaktima, plus drugim poverljivim podacima i korporativnim aplikacijama bez rizika, i putem Layera-3 i putem SSL VPN-a

  • Mobile Security – štiti lične i korporativne mobilne uređaje od virusa i drugih tipova malvera korišćenjem enterprise grade tehnologije
  • Endpoint Security – štiti laptopove i PC-je od najtežih virusa, spywarea, ransomwarea i hakera koristeći najopsežniji višeslojni bezbednosni paket u industriji.

Da biste se prijavili kontaktirajte Check Point i oni će vam pomoći da sve brzo podesite.

Izvor: Internet ogledalo

Share.

Leave A Reply