CES 2021: Kingston predstavio Workflow seriju proizvoda

0

Kingston Digital Europe Co LLP., ogranak zadužen za flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, danas je predstavio Workflow Station seriju proizvoda i prateće čitače. Prigodnog naziva, ovi uređaji pomažu kreatorima sadržaja u njihovom post-produkcijskom procesu rada.

Kingstonovi Workflow Station uređaji i Workflow Čitači pružaju korisnicima slobodu da kreiraju i prilagode rad sa fajlovima na način koji odgovara njihovim potrebama, omogućavajući im prenos video zapisa, fotografija i zvuka iz više izvora odjednom1. Bilo da  ste na 4K/8K multi-cam snimanju sa prenosnim audio snimačima ili snimanju B-Roll-a sa dronovima i GoPro uređajima, sa prilagodljivim Workflow Station Dock-om možete istovremeno povezati USB miniHub, SD ili microSD čitače koji su potrebni za brzo prenošenje snimaka. Workflow Čitači se takođe mogu koristiti i samostalno povezivanjem sa prenosnim računarom putem priloženog USB-C® kabla, pružajući korisnicima tu fleksibilnost da njihov radni proces mogu neometano obavljati i u pokretu. Bilo da snimate na lokaciji ili radite za stolom, Kingston je sa vama.

 „Osim fleksibilnosti, kreatorima sadržaja sigurno će pomoći i velika brzina Workflow Station-a i Workflow Čitača“, rekao je Tiago Gomes, menadžer Flash proizvoda, Kingston EMEA. „Workflow Station proizvodi podržavaju neverovatne USB 3.2 brzine, što zajedno sa Kingstonovim memorijskim karticama visokih performansi i USB fleš diskovima korisnike brže nego ikada sprovodi kroz post-produkcijski proces.“

Workflow Station i Workflow Čitači dolaze sa dvogodišnjom garancijom i besplatnom tehničkom podrškom. Za više informacija posetite kingston.com.

Share.

Leave A Reply