CES 2018: HyperX predstavio prvu DDR4 RGB memoriju sa sinhronizacijom osvetljenja uz pomoć infracrvenih talasa

0

Inovativna HyperX Predator DDR4 RGB memorija koristi IR tehnologiju kako bi sinhronizovala RGB osvetljenje više modula i omogućila napredno vizuelno iskustvo

Las Vegas (CES) – 11. januar, 2018. – HyperX, gejming divizija kompanije Kingston Technology Company, Inc., je predstavila prve memorijske module sa sinhronizovanjem RGB osvetljenja korišćenjem IR (infracrvene) tehnologije pod imenom HyperX Predator DDR4 RGB. HyperX je ugradio IR komunikacione kanale u svaki memorijski modul što omogućava da više modula sinhronizuje LED osvetljenje i svi moduli prikažu izvanrednu boju ili različite šare. Tehnologija koja je implementirana se napaja direktno sa matične ploče i omogućava izuzetno vizuelno iskustvo RGB memorije za gejming, overklok računara i DIY sisteme.

“Kao lider u perfomansama i memoriji za overklokovanje poslednjih 15 godina, HyperX ponosno predstavlja tržištu ovu jedinstvenu inovaciju u segmentu RGB memorija na sajmu CES 2018”, izjavio je Paul Leaman, VP u kompaniji HyperX. “Sinhronizovanje HyperX Predator DDR4 RGB memorije korišćenjem IR tehnologije kreira novo iskustvo RGB osvetljenja u PC računaru i omogućava gejmerima i overklokerima da još više personalizuju svoje gejming iskustvo.”

Uz IR sinhronizaciju RGB osvetljenja Predator DDR4 RGB moduli takođe podržavaju i veći broj profila osvetljenja kada su upareni sa matičnom pločom koja poseduje kompatabilni softver za RGB kontrolu. HyperX radi sa proizvođačima matičnih ploča kako bi testirao i kvalifikovao HyperX Predator DDR4 RGB memoriju za njihov softver za kontrolu, kao što je ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion i MSI Mystic Light Sync. Uz to, proizvođači kućišta, kao što je In-Win, takođe dodaju podršku za RGB osvetljenje i kontrolu.

Pored demonstracije menadžmenta novog LED osvetljenja i raznolikih opcija prikaza, kako čistih boja tako i šara, na Predator DDR4 RGB modulima, HyperX je na ovogodišnjem CES-u takođe prikazao i proširenu liniju gejming opreme, kao što su:

  • HyperX Cloud Flight prve bežične gejming slušalice iz HyperX-a, sa trajanjem baterije od čak 30 sati, najdužim trajanjem baterije u slušalicama na gejming tržištu.
  • HyperX Alloy Elite RGB tastaturu koja je prva puna RGB tastatura iz HyperX-a. Upravljajte vašom tastaturom, ili individualnim tasterima, uz pomoć HyperX NGenuity
  • HyperX Pulsefire Surge gejming miš koji je prvi HyperX-ov RGB model sa Dynamic 360° RGB svetlosnim efektima. Pulsefire Surge koristi Pixart 3389 senzor sa podrškom do 16,000 DPI.

Dostupnost

Početak isporuke Predator RGB memorije se očekuje u Q2. Dodatne informacije u vezi cene, kompatabilnosti memorije i konfiguracijama modula biće dostupne u trenutku isporuke.

Kao vodeća kompanija kada je u pitanju podrška tradicionalnim i esports zajednicama, HyperX nastavlja sa razvojem partnerstva sa NBA i esport timovima, a kao primer je nedavno partnerstvo sa Dallas Mavericks-om i njihovim NBA2K timom, Mavs Gaming. Ostali NBA influenseri i timovi uključuju Philadelphia 76ers i esports tim Team Dignitas, Gordon Hayward-a iz Boston Celtics-a, De’Aaron Fox-a iz Sacramento Kings-a, vlasnika Echo Fox eSports tima Rick Fox-a i Jonas Jerebko-a iz Utah Jazz-a i vlasnika Detroit Renegades-a. Više informacija o nadolazećim esports turnirima, najavama i aktivnostima možete naći na https://www.hyperxgaming.com/.

HyperX je divizija visokih performansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game ShowChina JoyDreamHackgamescom i PAX. HyperX je od skoro ponosni vlasnik iF Design Award 2017 nagrade za HyperX Stinger gejmerske slušalice. Za više informacija posetitie zvaničnu HyperX stranicu.

HyperX je članica Kingston Technology Company, Inc., najvećeg nezavisnog proizvođača memorijskih proizvoda. Osnovan 2002. HyperX ima sedište u Fountain dolini u Kaliforniji, SAD.  Za više informacija, molimo vas pozovite  posetite www.kingston.com/us/memory/hyperx.

Share.

Comments are closed.