CEE CEE Summer 2019

0

U Beogradu se nedavno održao najznačajniji skup operatera telekomunikacionih servisa srednje i istočne Evrope

Šesti skup operatera telekomunikacionih servisa CEE CEE Summer, najznačajniji takav skup u regionu jugoistočne Evrope, održan je 6. i 7. juna, u Beogradu u organizaciji Kompanije SAT-TRAKT.

Ovom dvodnevnom skupu je prisustvovalo oko 350 učesnika iz više od 120 kompanija koje se bave prenosom podataka i telefonijom, a ovoga puta su gosti došli čak iz 26 zemalja.

Pre šest godina kompanija SAT-TRAKT je prepoznala potrebu za ovakvim skupom u Beogradu i u toku prethodnih godina uspela je da beogradski CEE CEE Summer odlično pozicionira i ima izuzetno dobru posetu u odnosu na slične poslovne događaje u regionu, ali i šire.

„CEE CEE Summer i ove godine je veoma uspešan, što se vidi iz prisustva velikog broja kompanija, koje su i ove godine iskoristile ovu sjajnu priliku da se na jednom mestu sastanu, uspostave poslovne kontakte, razmene iskustva i, naravno, dogovore konkretne poslove, odnosno poslovnu saradnju“, rekao je Miroslav Iković, predstavnik SAT-TRAKT-a.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos podataka i govora namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima.
Poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u

regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći operater servisa digitalne kablovske televizije, interneta i fiksne telefonije u Vojvodini koji je omogućio da stanovnici i manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji. Poslednjih godina ova kompanija uspešno implementira u svojoj mreži najnovije tehnologije kao što je npr. Fiber To The Home.

Iković je podsetio da CEE CEE Summer okuplja kompanije i poslovne ljude koji su specijalizovani za telekomunikacioni biznis, predstavnike voice i data operatera, distributere opreme i sistem integratora. „Pored stručnih predavanja i prezentacija, na našem skupu se sklope važni poslovi, koji umnogome unapređuju poslovanje u ovom sektoru u regionu“, dodao je Iković.

Za SAT-TRAKT, kao organizatora, od velikog je značaja što su svi veliki domaći i regionalni operateri iskoristili priliku da afirmišu potencijale ovog dela Evrope predstavnicima najvećih internacionalnih  kompanija.

Na Šestom CEE CEE Summer – u Beogradu su prisutni predstavnici kompanija iz celog sveta koje se bave Data i Voice servisima, između ostalih, kompanije Dial Telecom, GTT, Telia Carrier, Akton, 3S S.A, Telekom Slovenije, A1 Telekom Austria Group,  BICS, CenturyLink, CITIC Telecom CPC, NEOTEL, Softnet, Sparkle, Telekom Srbija, Telenor, kao i mnogi drugi.

Share.

Leave A Reply